Pluis 6

€ 575.000 k.k.

  • Maassluis
  • eengezinswoning
  • 161 m²
  • 3 slaapkamers
  • zuid
  • in overleg
Beschrijving
Unieke kans op een nieuwbouwwoning in het groene ‘Wilgenrijk’!
Dit is een nieuw woongebied tussen Rotterdam en Den Haag met een rust die zeldzaam is in de bruisende Randstad. Lanen, straten en pleinen gaan aangenaam op in de boomrijke, groene omgeving. De eengezinswoning is volledig naar eigen wens te ontwerpen, wat ervoor zorgt dat u deze woning écht kunt omtoveren tot uw eigen paleisje. De woning beschikt onder andere over drie royale slaapkamers en een heerlijke tuin welke is gelegen op het zuiden. Bovendien is deze woning, met energielabel A+++, ook nog eens zeer energiezuinig.
Voorzien van zonnepanelen, een warmte terug win installatie en volledig voorzien van HR++ glas. De woonkamer is éxtra groot door de grote uitbouw van 2,4m!
Ziet u uzelf al koken in uw droomkeuken of genieten van de zon in uw splinternieuwe tuin? Wacht dan niet te lang en plan snel een bezichtiging in!

Indeling:

Begane grond:
De entreehal biedt toegang tot de woning en is voorzien van de meterkast en de aparte toiletruimte. Door middel van de glazen deur aan het einde van de entreehal is er een speelse doorkijk naar de woonkamer. De gehele woning is nog geheel naar eigen wens in te richten, waardoor u uw creativiteit de vrije loop kunt bieden. De woonkamer beschikt over een vaste trapkast en een grote schuifpui met toegang tot de royale tuin. Aan de voorzijde van de woning is de plaats voor de keuken gelegen. Ziet u uzelf al staan in uw zelfontworpen keuken? Denk aan een heerlijke open keuken in een U-opstelling met zicht op de prachtige groene omgeving. Ook is het door de grote van de woonkamer mogelijk om een kookeiland/bar te plaatsen, waardoor er gezellig contact met medehuisgenoten/gasten tijdens het koken kan plaatsvinden.

Eerste verdieping:
De overloop heeft sfeervolle traphekjes en biedt toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De ene slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, de andere aan de achterzijde. De badkamer ligt hiertussen en is zeer ruim bemeten. In beide slaapkamers zijn grote raampartijen, waardoor er veel daglicht binnen valt.

Tweede verdieping:
Door middel van de vaste trap bereikt u de tweede verdieping. U komt terecht in een grote ruimte, welke aan de achterzijde over de gehele breedte is voorzien van knieschotten. Verder biedt deze ruimte toegang tot de laatste slaapkamer en de wasruimte met de wasmachine aansluiting, de opstelling van de warmte terugwin unit, de cv-ketel opstelling en de unit van de zonnepanelen. De laatste slaapkamer is ook over de gehele breedte van de woning voorzien van knieschotten. Ook in deze kamer is er, door de VELUX-dakramen, veel natuurlijk lichtinval.

Exterieur:
De royale achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden.
Ook in de achtertuin is alles nog mogelijk, van betonnen tegels tot aan een grasveld, wat u maar wenst! Achter in de tuin is een schuur en een achterom gelegen, waardoor u gemakkelijk eventuele fietsen hier kunt plaatsen. Achter de woning is tevens plaats voor het parkeren van uw auto.

Ligging:
Deze nieuwbouwwoning is gelegen in het kindvriendelijke ‘Wilgenrijk’, dit is een nieuw woongebied tussen Rotterdam en Den Haag. Gelegen in Maassluis, Maasland en natuurgebied Midden-Delfland. Het gebied is groen, waterrijk en landelijk met een rust die zeldzaam is in de bruisende Randstad. Op fietsafstand van alle benodigde voorzieningen zoals het winkelcentrum ‘Koningshoek’, met een divers winkelaanbod, (sport-)scholen, het theater, het oude centrum van Maassluis en metrostation Maassluis West. Hierdoor zijn plaatsen als Rotterdam en Hoek van Holland gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2023
- Energielabel A+++
- Extra grote woonkamer door de uitbouw van 2,4m
- Gelegen op eigen grond
- Zonnepanelen, 6 stuks
- Geheel voorzien van HR++ glas in kunststof kozijnen
- Warm water en verwarming middels warmtepomp
- Warmte terug win installatie (energie zuinig en gasloos)
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming
- Oplevering in overleg


“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 575.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
161 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
148 m²
Inhoud
583 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
dakraam, schuifpui
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
achtertuin
Achtertuin
60 m² (11m diep en 5,47m breed)
Ligging tuin
zuid
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving